Tuesday, July 26, 2011

Emma Martinovic - Breivik senior : 1-0

Emma frelste en 11-åring - "Og i de verste stunder tenker jeg at det siste han burde gjøre, var at han i stedet for å drepe så mange mennesker, så burde han tatt sitt eget liv, sier mannen til TV 2."*

Mgr Williamson - Unabomberen : 1 - 0 (eller 2 - 1)

à propos dette

Jeg gir Breivik ret i at ...

But the cultural Marxist is too far gone for that. His feelings of inferiority are so ingrained that he cannot conceive of himself as individually strong and valuable; hence the collectivism of the cultural Marxist.


... med en viktig modifikasjon: det gjælder den fulgroete, den gamle promotoren, den der virkelig har tenket sine kulturmarxistiske tanker ut. Og det gj&aellig;lder ikke allene venstre-folk, uten alligeså frimurer der har initierets op oven en viss grad af synisme. At skyte på de her unge i meningen at de var kulturmarxister i denne forstand var nogen idioti. De var ikke abortlæke eller psykiatrikere, de var ikke i fært me at take barn fra forældrerne, og så videre, og så videre, og så videre.

Mgr Williamson om Unabomberen: han såg en del af de virkelige problemer me dagens samfund, men han såg ikkje den virkelige løsning. Tilbake til landsbygda - gjerne, tilbake til djungla, nej. Og så bomber man ikke uskyldige. (Eller, som i dette fald, skyter ikkje heller).

Som José Antonio om Marx: "a talented Jew who saw the problem of Capitalism, but not the solution to Capitalism". (citat fra hukomsterne, en samling sitater fra José Antonio Primo de Rivera, og en artikel i tysk oversættelse, i Mitteilungsblatt der Priesterbruderschaft St Pius X (under nittitalet).

Selv den forhenvarende Hamas-lederen Ahmed Jassin ytrete 1998 i Borås Tidning at han ikke lovete paradiset til selvmordsbombere, fordi love paradiset kan bare Gud (vet ikke om han sagde Gud eller Allah, men så oversattes det i BT), og han var ikke engang sikker på at de kom til paradiset (han tillagde dok at det var selvverne). Siden dess har ju Ahmed Jassin drepts og Hamas fået en mindre intellektuelt redbar leder.

Undskyld nu min norsk, jeg er svensker og har været i Danmark, men norsk er jeg usikker på.

Hans-Georg Lundahl
Mairie III, Paris
St Anna-dagen
26 juli 2011

*Er ikke den faren også i Johanneslosjen? Selvmord er ikke at rekommendere. Men det vet vel ikke helt de der frimurerne. For dem tar jo altruisme overhand over Guds lov, og Goethe med " Wer immer strebend sich bemüht, den können wir erlösen" er for dem hvad kirkefædrene er for os kristne. En massaker kan man angre og få førlatelse før, en selvmyrder hinder ikke med at angre sig inden det er for sent.

No comments: