Saturday, March 1, 2014

Också barnfamiller

Jag har inget emot vissa fascistiska idéer som sådana, t ex att monarchier äro lika representativa som parlamenter och att parlamenter med personröstade valda inom yrkesvalkretsar kanske äro bättre än vare sig en- eller flerpartisystem. Men antiziganism är intet helt och hållet min stil.

Realisten : Zigenare bygger kåkstad i Solgård i Huddinge

Solgård är ett litet idylliskt område som främst består av villor. I området ligger också ett dagis där de flesta av de många barnfamiljerna i området har sina barn. I utkanten finns Solgårds fornborg, som troligen fungerat som tings- eller kultplats från stenåldern.

Bara cirka femtio meter från barnfamiljerna har nu zigenarna slagit upp sina skjul. ...


OK, sedan när äro zigenska familler inga barnfamiller?

Vill man verkligen, verkligen, verkligen afhysa, kanske man skall gå ur EU. Man kanske skall det i alla fall, till och med. Jag röstade intet för.

Men jag är rädd för att vissa småbarnsföräldrar låta sig hetsas i samlad trupp mot i och för sig ofarliga (om man lemnar dem rimligen ifred) nya grannar.

En commentar ur högen:

Eftersom dessa läger tenderar till att bli veritabla sophögar och sanitära olägenheter så självklart blir dessa ett hot mot hela sin närmiljö. Barn som vuxna djur och natur.


Jaha ... verkligen?

Två andra:

Katarina
ÖÖÖÖHhhh "Bara cirka femtio meter från barnfamiljerna" ??????

Vilken idiot har skrivit denna artikel? Påstår den människan att dom skulle vara ett "HOT" mot barnen? Dessa tiggare är själva små barns föräldrar som kommer hit för att tigga ihop pengar till JUSt sina barn i Rumänien. Det eu det fel på inte människorna!! Vem skulle inte grabba tag i halmstrån när chansen finns? Finns det en liten chans att få mat på bordet till sina ungar VEM FAN tar inte den? EU borde ställt högre krav på Bulgariens och Rumäniens regering med att ta hand om sin befolkning innan medlemskap tilläts Att öppna gränser öppnar självklart möjligheter och dom allra fattigaste har INGET att förlora då dom försöker finna nya möjligheter!!!
Marcus
Katarina! Jag bor själv i området, jag passerar deras så kallade "bostäder" varje dag!
Jag ser hur dem blir fler & fler samlar på sig mer skrot & stöldgods
Det som numera är en sanitär olägenhet & en plats för kriminella främlingar! Var tidigare en plats i ett familjärt bostadsområde! Mitt i naturen där barnen hade sin lekplats sina kojor för lek och skratt!
Skratt & lek är utbytt till oro och rädsla hos föräldrarna och barnen.....
Folk i området är rädda och osäkra dem vågar inte längre vistas runt området!

Plötsligt har stölder & intrång på tomter uppstått! Tror du att det har någon koppling till kåkstaden?


Har ngn försökt att taga det i två bitar? Kåkstad, jo, men med hyfs. Annars afhysning. Är sjelf ofta ute i intrång för att ha sofplats, men sällan eller aldrig att jag lemnar osnyggt efter mig! Sedan är jag än så länge ensam och kan kosta på mig att byta ställe mellan hvarje natt. Och skulle vilja ha eget innan eller medan jag skaffade famille.

Och vissa skulle vilja ha mig antizigensk, andra antifascistisk, men det går jag intet med på.

Hans-Georg Lundahl
Bpi, Georges Pompidou
Heliga 260 Martyrer
i Rom
1-I-2014

PS, altså vare sig att bli antifascist eller antizigensk. En sak till, en soptipp är intet alltid en hygienisk olägenhet och rädsla kan sprida sig från nervösa föräldrar till deras barn./HGL

No comments: